ELSERVICE KØBENHAVN

Mohn El-Service tilbyder elservice i København.

KONTAKT OS I DAG

Elservice i København og omegn

Står du og har brug for hjælp til elservice? Mohn El-Service står klar til at assistere dig med alt fra udskiftning af stikkontakter til montering af lamper.

Vi kan tage hånd om det hele! Vi har 20 års erfaring i branchen og et team af elektrikere med mange forskellige kompetencer. Vi kører i København og hele resten af Sjælland.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os, så laver vi et uforpligtende tidsestimat for din opgave.

Brug for elservice i København? Vi kan det hele!

El service referer til mindre adhoc el-opgaver, som typisk tager omkring en time eller to.

Du har brug for elservice, hvis du skal have:

  • Udbedret noget efter et eltjek
  • Ekstra udvidelser til dit hjem
  • Opsat WIFI
  • Installeret vaskemaskine
  • Fejlfundet og ordnet et elektrisk problem
  • Opsat udendørs belysning

Vi kunne blive ved resten af dagen, men vi håber, at det giver en idé om, hvad elservice er.

Hvis du har brug for hjælp til at klare nogle af disse arbejdsopgaver, eller du har andre større opgaver, som du har brug for hjælp til, så kan vi tage hånd om det. Ingen el-opgave er for lille eller for stor hos os, vi kan det hele. Vi finder den helt rigtige løsning til dig.

Et godt og ærligt stykke elektriker arbejde hver gang

Som elektriker tror vi på, at med ærlighed og kvalitet kommer man længst. Vores mål er derfor at levere et stykke højkvalitets arbejde hver gang. Vores elektrikere er servicemindede og kommunikerer aktivt med dig for at levere de helt rigtige løsninger baseret på dine behov og ønsker. Hos os er der ingen dikkedarer eller tanker om mersalg, og vi går ikke, før det virker. Du kan læne dig tilbage og nyde et godt resultat.

Kontakt os og få lavet elservice i København i dag

Når du tager kontakt til os, så ringer vi til dig og hører nærmere om dine ønsker, og så udformer vi et tidsestimat for opgaven, og hvornår det passer, at vi kommer forbi og ser nærmere på det.

Vores erfarne tekniker kommer ud på det aftalte tidspunkt og tjekker efter om estimatet stemmer overens med opgavens omfang. Derefter tager han/hun hånd om opgaven.

Skal vi lave elservice for dig? Ring på telefon 42 52 26 26 eller skriv til email kontakt@mohn-elservice.dk, og lad os høre om din opgave.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os