Elektriker Glostrup

Erfaren elektriker til Glostrup og omegn

Vil du sikre din opgang med en dørtelefon, skal du have installeret WIFI eller noget helt tredje? Mohn El-Service er din elektriker til Glostrup og omegn, som kan klare det hele og mere til. Vi er gode, servicemindede og prisvenlige.

Vi leverer personlige el-løsninger til alle typer kunder fra erhverv til private, og med 20 års erfaring i branchen, så kan du stole på, at det bliver gjort i en kvalitet ud over det sædvanlige.

Vil du høre om vi også kan hjælpe dig? Ring til os i dag på 42 52 26 26 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Et godt og ærligt stykke arbejde

Hos Mohn El-service leverer vi altid et godt stykke elektrikerarbejde. vi forlader dig aldrig, før alt er kører, og der er rengjort.

Vores erfarne og professionelle elektrikere i Glostrup leverer de helt rigtige løsninger til din situation og dine ønsker. Vi kommunikerer med dig hele vejen igennem, så du får netop det resultat, som du ønsker. Vi tror på, at man kommer længst med ærlighed og anbefaler kun de løsninger, som vi ser nødvendige.

Udover vores professionelle stolthed og ærlighed, sætter vi også garanti på vores arbejde. Vi er nemlig medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, så du er dækket af deres garantiordning. Læn dig blot tilbage, og forvent et flot resultat.

En super alsidig el-installatør i Glostrup

Vi er en el installatør, tæt på Glostrup, udover det sædvanlige. Vi har nemlig en særlig superevne. Vores team har et hav af kompetencer, som gør, at vi kan hjælpe dig med nærmest alle typer opgaver, og hvis ikke, så kender vi nogle som gør. Her er nogle af dem:

  • El service
  • Opsætning af dørtelefoner
  • Videoovervågning

Disse er blot få eksempler og på ingen måde fyldestgørende. Hvis du vil udfordre os, så kan du kontakt os ganske uforpligtende, så finder vi en god løsning til dig.

Din go-to elektriker i Glostrup

Står du og mangler en virkelig god elektriker i Glostrup? Mohn El-Service har sæde i Ballerup, så vi har kun omkring 15 minutters kørsel til Glostrup, så vi kan komme hurtigt ud og hjælpe dig.

Lyder vi som den rette til jobbet? Kontakt os i dag, så giver vi dig et gratis og skræddersyet tilbud, og hvis du bare har brug for rådgivning, så hjælper vi også glædeligt med det.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os