OM OS

VORES HISTORIE

Mohn El-Service hjælper erhverv, offentlige og privatkunder med både store og små el-opgaver. Virksomheden ligger i Ballerup, men vi servicerer hele Sjælland.

Mohn El-Service er ejet af Casper Mohn, der selv er autoriseret el-installatør. Casper startede firmaet i 2016, og siden da er firmaet blevet større. I dag beskæftiger vi både elektrikere og lærlinge.

Hos Mohn El-Service vægter vi faglig stolthed højt. Vi forlader ikke stedet, før det virker og der er rengjort. Kommunikation er en vigtig grundsten i vores samarbejde og det er på den måde, det færdige resultat bliver lige som kunden ønsker det.

Kundernes ord betyder meget for os, og det er via mund til mund, at vi i dag er vokset. Se gerne vores anmeldelser på Trustpilot.

Få et uforpligtende tilbud

Står du med en opgave, som du gerne vil have løst, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe.

Få et uforpligtende tilbud

 

Kundeudtalelser

HVAD SIGER VORES KUNDER?

010
Altid professionel og yderst kompetent. Vi har nu ad flere omgange anvendt Mohn El-service. De bistår med professionalisme og faglighed, som flere i branchen kunne lære af. Det er virkelig betryggende og en stor lettelse, at når man har bedt dem løse opgaver, så ved man, at det er udført ordentligt og korrekt. Og hvis der har været spørgsmål, har de aldrig gjort noget forhastet, men spurgt ind til det, så man var 100% enige om en justering, forbedring eller optimering ift. den endelige løsning. Mohn El-service kan klart anbefales, hvis du vil være sikker på, at det er udført uden senere, at skal bekymre dig.
Maria & Peter 1. Februar, 2021
009
Perfekt arbejde og rigtig god service. Fik lavet flere forskellige ting bl.a. ny tavle og udskiftet gamle stofledninger. Godt og effektivt.
Søren Bertelsen 3. Februar, 2021
008
Casper og Mathias fra Mohn er begge dygtige og reelle. Projektet blev gennemført hurtigt og med god kvalitet. De kunne på forhånd redegøre for udførelse, for udfordringerne ved projektet og stadig passede tilbuddet til den endelige pris. Tak til Mohn!
Thomas Larsen 13. Februar, 2021
007
Godt håndværk. Efter en meget dårlig oplevelse med en elektriker var det fantastisk at have Mohn El-service ude. De kunne se løsningerne, var ærlige omkring udfordringerne og man kunne meget nemt mærke, at de gik op i arbejdet var udført med stor kvalitet og snilde. Derudover kom de på aftalte tidspunkter og var meget venlige. En fornøjelse.
Frederic Fursund 17. Maj, 2021
006
Waow oplevelse! Har netop haft besøg af Mathias og eleven fra Mohn El-service. Det var over alt forventning! Han kom som lovet 07:00, forberedte mig på hvad der ville ske. Super imødekommende og venligt udførte de arbejdet, rydde op efter sig, takke pænt farvel, og informeret mig om regningen kom på mail. ? Fuldkommen gennemført fra A-Z, kan ikke sammenlignes med de andre elektrikere jeg førhen har brugt.
Mahmut 17. September, 2021
005
Fantastisk dygtig, serviceminded og professionel. Vi fik lavet et godt stykke arbejde af Casper, og han var punktlig og meget venlig. Kæmpe anbefaling
Cæcilie Bengtsson 15. November, 2021
004
Fantastisk service, God pris. Havde fået lavet en el rapport af andet firma, og skulle nu have lavet manglerne. Jeg ringede til Casper og fik en mand ud. Virkelig fantastisk service af både Casper og Mathias, tingene var hurtigt lavet og prisen var rørende i forhold til det andet firma.
CCWN 28. Marts, 2022
003
Professionelt og serviceminded. Super tilfreds med mit forløb med Mohn El-service. Opsætning af el tavle til ladeboks til vores bil, samt gjort klar til luft/vand varmepumpe hvor Mohn El-service stod for den elektriske del. -God service -Professionelt opsætning -100% Troværdig -Gode til at forklare
Chris 6. April, 2022
002
Virkelig god service, perfekt udført arbejde og til til en virkelig fair pris. Vil varmt anbefale Mohn til andre og vil altid vælge dem fremadrettet.
Jesper 23. Maj, 2022
001
Vil bare lige opfordre alle der skal ha lavet en omgang el i deres hus/ lejlighed eller legehus til at kigge mod mohn’s el service. For magen til professionel og kunde minded forretning skal man lede længe efter. Især vil jeg fremhæve Per, en super elektriker med svar på alle spørgsmål. Havde jeg kunne give ham 10 stjerner havde jeg gjordt det. Super arbejde!!!
Søren Petersen 14. Juni, 2022

VORES ANSATTE

Casper Mohn

Ejer, El-installatør

Mathias Hansen

Tekniker

Michael Howe

Tekniker

Casper Mathiesen

Tekniker

Tommas

Tekniker

Nicolai

Tekniker

Emmeli Vejltoft

Tekniker

Frank

Tekniker

Jens-Christjan

Tekniker

Rasmus Howe

Lærling

Patrick

Lærling

Rasmus E.

Lærling

August

Lærling

Skriv til os

Ring til os