Elektriker Rødovre

Personlig og erfaren elektriker i Rødovre

Skal du have installeret din vaskemaskine, opsat WIFI, opsat udendørsbelysning eller noget helt fjerde? Mohn El-Service er en elektriker til Rødovre og omegn, som kan hjælpe med det hele. Samtidig giver en professionel og ærlig service.

Vi har mere end 20 års erfaring, og vores team består af el-installatører med masser af forskellige kompetencer. Hos os er ingen opgave for stor.

Vores mål er at give dig den bedste service, som passer til lige netop dig. Om du er en virksomhed, boligforening eller privat, så er vi klar til at hjælpe dig.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os, så giver vi dig den rigtige vejledning og et uforpligtende tilbud.

Et flot stykke elektrikerarbejde uden bøvl

Det kan være en angstprovokerende beslutning at vælge en elektriker til sit hjemmeprojekt, for kan de finde ud af deres arbejde og kommer det til at koste en bondegård?

Vi bruger elektricitet hver dag, og hvis det ikke virker, så bliver det hurtigt træls i længden.

Hos Mohn El-service skal du ikke bekymre dig om det virker, eller om prisen er røveri ved højlys dag. Vi leverer nemlig altid et godt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris. Vores elektrikere forlader dig aldrig, før alt er køreklart, og vi har gjort rent efter os.

Man kommer længst med ærlighed, så mersalg og sælger mentalitet er ikke i vores firmas ordforråd. Vi anbefaler kun de løsninger, som vi selv ville anvende derhjemme. Her kan du smile og nyde et flot og top professionelt resultat.

Vores erfarne og professionelle elektrikere er kun 15 minutter fra Rødovre, og er klar til at levere de bedste løsninger til dine ønsker og behov. Vi kommunikerer aktivt med dig fra start til slut, så du opnår lige det resultat, som du ønsker.

En el-installatør i Rødovre til alle slags opgaver

Som el-installatør til Rødovre og omegn kan Mohn El-Service noget helt særligt. Vores team har nemlig et utal af evner, hvilket gør, at vi kan hjælpe dig med alle slags opgaver, også uden for vores branche. Vi kan hjælpe med alt fra el service og el tjek til opsætning af dørtelefoner og adgangskontrol. Kun fantasien sætter grænser. Vores elektrikere tager hånd om det hele!

Din anmelderroste elektriker i Rødovre

Hvis du står og mangler en god og reel elektriker i Rødovre og omegn, så er du kommet til det rette sted.

Hos os får du erfaren elektriker assistance til en rigtig god pris uden dikkedarer. Vi giver dit projekt eller din el renovation vinger.

Vores flotte Trustpilot anmeldelser er vi utrolig stolte af, så hvis du gerne vil tage et kig på dem, så kan du læse dem her.

Hvis du er blevet overbevist om, at vi er den rigtige el installatør i Rødovre, så er det bare med at ringe på telefon 42 52 26 26 eller skriv til email kontakt@mohn-elservice.dk, og få et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os