Elektriker Ballerup

Autoriseret elektriker og erfaren el installatør i Ballerup

Hos Mohn El-Service får du en god, serviceminded og billig elektriker i Ballerup og omegn, som leverer de bedste løsninger til dine ønsker og behov.

Vi har siden 2016 hjulpet tilfredse erhvervs-, offentlige- og privatkunder med store som små el-opgaver, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at give dig professionel vejledning og et uforpligtende tilbud i dag.

Professionel el-installatør til alle dine el-opgaver i Ballerup

Som erfarne og autoriserede el-installatører kan vi hjælpe dig med alle slags el relaterede opgaver. Vi tager hånd om alt fra el-service til opsætning af dørtelefoner og videoovervågning. Du stiller opgaven, vi løser den!

Vi vægter faglig stolthed højt. Vores elektrikere forlader dig ikke, før alt virker, og der er gjort rent. Kommunikation er essentielt i vores samarbejde. Det er den måde at vi sikre at du får lige præcis det resultat, som du ønsker.

Vi giver tryghedsgaranti på vores arbejde

Hos os er du garanteret et godt resultat.

Vi er nemlig medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne – hvilket giver dig som kunde en ekstra tryghed, da du er dækket ind af TEKNIQs garantiordning.

Brug for en elektriker i Ballerup og omegn? Kontakt os i dag!

Står du og mangler en kompetent og serviceminded elektriker i Ballerup? Så kan vi hjælpe dig hos Mohn El-Service.

Vi går ind for at give dig god og hurtig el-service og rådgivning til en fair og konkurrencedygtig pris.

Hvis vi lyder som den rigtige el-installatør til dit næste boligprojekt, så laver vi hellere end gerne et skræddersyet prisestimat til dig. Prisestimatet er helt gratis og uforpligtende, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Grib telefonen og ring til os på 42 52 26 26. Vi sidder klar til at hjælpe!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os