Elektriker København

Personlig og erfaren elektriker i København

Skal du have udskiftet en stikkontakt eller vil du have opsat videoovervågning? Mohn El-Service kan det hele. Hos os får du en professionel, personlig og alsidig elektriker i København.

Vi har mere end 20 års erfaring i elektrikerbranchen, og vores hold består af el-installatører med masser af forskellige kompetencer. Hos os er ingen opgave for stor. Vi kan klare det hele!

Vores mål er at give dig den bedste service, som passer til lige netop dig. Om du er en virksomhed, boligforening eller privat, så er vi klar til at hjælpe dig.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på 42 52 26 26, så giver vi dig den rigtige vejledning og et uforpligtende tilbud.

Et godt og ærligt stykke elektriker arbejde – altid

Hos Mohn El-service leverer vi altid et godt stykke arbejde. vi forlader dig aldrig, før alt kører, og der er rengjort.

Vores erfarne og professionelle elektrikere i København leverer de helt rigtige løsninger til din situation og dine ønsker. Vi kommunikerer med dig hele vejen igennem, så du får netop det resultat, som du ønsker. Vi tror på, at man kommer længst med ærlighed og anbefaler kun de løsninger, som vi ser nødvendige.

Udover vores professionelle stolthed og ærlighed, sætter vi også garanti på vores arbejde. Vi er nemlig medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, så du er dækket af deres garantiordning. Læn dig blot tilbage, og forvent et flot resultat.

Lad os være din go-to elektriker i København!

Står du og mangler en god og personlig elektriker i København? Så kan vi hjælpe dig hos Mohn El-Service.

Hos os får du en god og hurtig elektriker hjælp til en fair og konkurrencedygtig pris.

Skal vi være din næste el-installatør i København? Kontakt os i dag, så laver vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig. Vores elektrikere sidder klar til at vejlede dig bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os