Elektriker Herlev

Autoriseret og erfaren elektriker i Herlev

Hos Mohn El-Service får du en gedigen, reel og billig elektriker til Herlev og omegn. Vi har en lang række kompetencer. Der er derfor ingen opgave, som er for stor.

Vi har 20 års erfaring med at levere den bedste løsning på vores kunders specifikke el-opgaver. Om du er erhvervs-, offentlige- og privatkunde, så kan vi hjælpe dig

Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 42 52 26 26. Vi sidder klar til at give dig professionel vejledning og et uforpligtende tilbud i dag.

El installatør i Herlev med en særlig superkraft

Mohn El-Services som el installatør i Herlev har en særlig superkraft. Vores team har nemlig så mange kompetencer, at vi stolt kan sige, at vi kan hjælpe dig med alle slags opgaver. Vi tager hånd om alt fra:

  • El service (mindre opgaver)
  • En komplet videoovervågningsløsning
  • Opsætning af dørtelefoner.

Listen her er blot et par eksempler. Vi kan hjælpe med alt, og hvis vi ikke kan, så kender vi nogle, som kan. Der er ingen opgave, som er for stor. Du stiller blot opgaven, så løser vi den!

Faglig stolthed og tryghedsgaranti

Udover alsidighed så er det vigtigt for os at levere et godt stykke arbejde.

Vores erfarne og professionelle elektrikere til Herlev og omegn leverer altid bedste løsninger baseret på dine ønsker og behov. Vi afstemmer og kommunikere aktivt med dig omkring opgaven, så vi er sikre på, at du får det resultat, som du og vi ønsker, og vi forlader dig ikke, før alt er tip top, og der er rent og pænt.

Vi er også medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, så du er ligeledes dækket ind af TEKNIQs garantiordning. Hos kan du altså trygt læne dig tilbage og forvente et godt resultat.

Brug for en elektriker i Herlev og omegn? Kontakt os i dag!

Hvis du står og mangler en god og reel elektriker i Herlev, så kan Mohn El-Service hjælpe dig.

Vi giver dig personlig rådgivning og professionel elektriker hjælp til en god pris. Vores mål er at give dig den rigtige løsning ikke at lave mersalg.

Hvis vi lyder som den rigtige el-installatør til dit projekt i Herlev, så er det bare med at skrive eller ringe til os. Ud fra dit projekts størrelse, så estimerer vi hvor lang tid, som det vil tage, og et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe!

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os