Videoovervågning

En komplet løsning til videoovervågning i København og på resten af Sjælland

Vil I sikre jeres bolig med videoovervågning? Hos Mohn El-Service er vi eksperter i komplette løsninger til videoovervågning. Vi laver altid løsninger og giver professionel rådgivning baseret på jeres ønsker og behov, så I får lige netop det, som I har brug for.

Vores firma er baseret på ærlighed og professionalisme og med 20 års erfaring i branchen har vi noget at have det i. Vi leverer den rigtige videoovervågning af jeres ejendom til en konkurrencedygtig pris. Vi er eksperter inden for DAHUA og Hikvision.

Skal vi lave videoovervågning op for jer?
Ring på telefon 42 52 26 26 eller skriv til email kontakt@mohn-elservice.dk, og lad os høre nærmere om jeres situation.

Den rigtige løsning til videoovervågning

Videoovervågning kommer i mange forskellige kvaliteter og størrelser.

At finde den helt rigtige løsning kommer an på jeres bolig og behov.

Hvis du har brug for et kamera, som skal virke både om dagen og om natten, skal du have natovervågning. Skal du kunne se ansigter og nummerplade på videoovervågningen, så skal kameraer af højere kvalitet. Antallet af kameraer kommer an på, hvor stor en del af din grund skal være dækket. Skal I have overvåget det hele eller måske kun hoveddøren eller haven? Alle disse ting har en indflydelse på hvilken løsning, som I har brug for.

Efter du har kontaktet os, kommer vi altid ud og hjælper med professionel rådgivning og vejledning, så vi kan finde den helt rigtige løsning til jer.

Sikkerhed skal vedligeholdes

Det er utroligt vigtigt at vedligeholde sin videoovervågning for at opretholde sikkerheden. Harddisken bliver nemlig slidt med tiden, og der skal derfor jævnligt laves kontrol på anlægget. Hvornår videoovervågningen skal tjekkes kommer an på størrelsen af anlægget. Generelt anbefaler vi dog at det serviceres hvert andet år for sikre at det fungere som det skal.

Du kan gøre det selv, men vi hjælper også gerne. Hos Mohn El-Service tilbyder vi faste serviceaftaler, så I altid kan føle jer sikre på, at det virker, som det skal. Hvis du allerede har videoovervågning, så kan vi hjælpe med at finde fejl. Vi reparerer det hurtigt og effektivt.

Få et uforpligtende tilbud på videoovervågning

Lyder vi som de rette til jobbet? Kontakt os i dag, så giver vi professionel rådgivning og et gratis og skræddersyet tilbud.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os