Installation af dørtelefon København

Dørtelefoner i København i højeste kvalitet til en god pris

Leder du efter en erfaren elektriker til installation af en dørtelefon i København? Vi er klar til at finde den rigtige løsning til jer. Hos Mohn El-Service leverer vi dørtelefonsystemer i alle typer og størrelser, så vi kan helt sikkert finde den rette til jer. Vi har stor erfaring med dem allesammen, så du er sikret et tip top resultat, som virker fra dag 1.
Vi er en el-installatør med 20 års erfaring i branchen. Vores team har et utal af kompetencer, så vi kan tage hånd om det hele! Vi kører i hele København og resten af Sjælland, og vi kommer med glæde ud til jer.

Vi har dørtelefoner i modellerne Scantron, Videx og Siedle.

Skal vi hjælpe jer? Kontakt os i dag, så giver vi god vejledning og et uforpligtende tilbud.

Hvilken dørtelefon skal I vælge?

Som I måske ved, findes der ikke kun en type af dørtelefon.

Der findes tre typer:

  • En standard samtaleanlæg
  • En dørtelefon med en kameraløsning
  • En dørtelefon med en app løsning

Når man skal vælge type af dørtelefon til sin andelsbolig-, ejer- og almen boligforening, skal man altså tænke over, hvordan den skal bruges, og hvad dørtelefonen skal kunne. Sikkerhed, bekvemmelighed og pris er de vigtigste faktorer, så dem har vi taget med.

Et standard samtaleanlæg

Den billigste løsning. Her kan de besøgende ringe op til lejligheden de skal besøge, og tale sammen, og lejlighedsejeren kan lukke dem som ringer på ind. Det er en simpel og enkel løsning, som kan virke for mange foreninger. Den er dog begrænset på visse punkter, da ejeren af boligen skal være hjemme og de ikke kan se, hvem der ringer på. Sikkerheden og bekvemmeligheden på denne løsning er den mindst af de tre.

En dørtelefon med en kameraløsning

En lidt dyrere løsning, da du her både får den standard ringefunktion såvel som et kamera. Denne type dørtelefon giver din forening en større sikkerhed, da boligejerne både kan høre og se dem som ringer, inden at de lukker dem ind. Det sikrer, at kun de rigtige bliver lukket ind i opgangen. De skal dog være hjemme til at lukke dem ind.

En dørtelefon med app løsning

Den dyreste løsning, men giver en større frihed for boligejerne i jeres forening sammenlignet med de andre dørtelefonsystemer. Med denne type dørtelefon kan de nemlig være ude på farten og stadig kunne lukke eventuelle besøgende ind i opgangen via en smart app løsning. Det gør det nemt at sørge for at leveringer og andre relevante besøgende aldrig kommer tomhændet forbi.

Er I stadig i tvivl om, hvilken type dørtelefon eller brand som jeres boligforening skal have? Ring til os på telefon 42 52 26 26, så giver vores eksperter jer personlig rådgivning, så I kan vælge den rette løsning.

Dørtelefoner giver større tryghed i hverdagen

Som nævnt giver forskellige typer anlæg forskellige typer af sikkerhed, men det er også vigtigt løbende at vedligeholde anlægget, typisk en gang hver andet år.

Hos Mohn El-Service kan vi tilbyde faste serviceaftaler, så I løbende kan få sikret at anlægget virker som det skal, så jeres beboere kan føle sig sikre. Hvis du allerede har en dørtelefon, så kan vi også hjælpe med at finde fejl på ældre anlæg. Vi reparerer dem hurtigt og effektivt.

Få et uforpligtende tilbud på jeres nye dørtelefon i København

Skal vi stå for installation af jeres nye dørtelefon i København og omegn?

Kontakt os endelig, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, og hvad prisen vil være for lige netop jeres boligforening. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Vi kommer altid ud til jer efter vores snak over telefonen, og ser nærmere på ejendommen, så vi giver jer den rigtige løsning til en god og korrekt pris.

Få et uforpligtende tilbud
Skriv til os

Ring til os